Nasze produkty

Chleby

Chleb tostowy duży pak. kr.- piecz. pszenne zwykłe 400g
Chleb słowiański 500g
Chleb razowy wytrawny
Chleb 1000g
Chleb 400g
Chleb 600g
Chleb cebulowy 600g
Chleb górski 600g
Chleb graham 500g
Chleb max 2000g
Chleb okrągły 1000g
Chleb orkiszowy 450g
Chleb pszenny słonecznikowy pakowany krojony 400g
Chleb zakopiański 450g
Chleb żytni 500g
Chleb żytni razowy pakowany krojony 400g
Chleb żytni razowy ze słonecznikiem pakowany krojony 400g
Chleb żytni razowy ze śliwkami pakowany krojony 400g
Chleb żytni ze słonecznikiem 600g

Bułki

Bułka domowa 90 g
Bułka hot-dog pakowana 270g
Bułka orkiszowa 50g
Bułka paluch 100g
Bułka paluch 140 g
Bułka pizza 80g
Bułka pizza mini 50 g
Bułka pszenna serce 50 g
Bułka pszenna wyborowa kajzerka 50 g
Bułka pszenna wyborowa kajzerka z makiem 50g
Bułka pszenna wyborowa kajzerka z sezamem 50g
Bułka pszenna zwykła grahamka 70 g
Bułka sojowa 60g
Bułka tradycyjna mini 30-40g
Bułka wieloziarnista 70g
Bułka wodna duża 100g
Bułka ziarno 70g
Bułka żytnia 50g
Chałka 300g
Chałka bakaliowa foremka 200g

Ciasta

Babka piaskowa w polewie pakowana 500-550g
Sernik wiedeński (kg)
Sernik z brzoskwiniami (kg)
Szarlotka (kg)
Rolada 450g
Kołacz drożdżowy makowo-serowy pakowany 450-500g
Kremowka 120g
Kremowka bezowa 120g
Makowiec rolada pakowany 450g
Markizy kg
Mieszanka weselna 500g
Murzynek z jagodami (kg)
Piernik pakowany 450-500g
Piernik przekładany 500g
Ciasto "CYGAN" (kg)
Ciasto "HISZPAN" (kg)
Ciasto "RAFFAELLO" (kg)
Ciasto domowe z owocami 400g
Ciasto drożdżowe serowo-makowe (kg)
Ciasto grysikowe (kg)
Ciasto jablkowo-kokosowe pakowane 450g
Ciasto jogurtowe (kg)
Ciasto kryształek pakowane 450-500g
Ciasto makowo-jabłkowe (kg)
Ciasto orzeszek 500g
Ciasto piernikowe z masą kg
Ciasto serowo-makowe (kg)
Ciasto śmietankowo-owocowe (kg)
Ciasto trójsmak (kg)td>
Ciasto ucierane z owocami (kg)
Ćwibak biszkoptowy pakowany 300g
Drożdżówka budyniowa 120g
Keks pakowany 450-500g

Ciasteczka

Beza 120g
Bezik 30-40g
Bezik z czekoladą 45-55g
Biszkopciki 400g
Biszkopciki przekładane 500g
Bombki czekoladowo-kremowe 100g
Ciasteczka maślane kg
Ciasteczka przekładane 500g
Ciastka kokosanki kg
Ciastka kruche "KLAWISZE" 250g
Ciastka kwiatuszki kg
Ciastka mieszanka (kg)
Ciastka pierniczki kg
Ciastka pyszne 400g
Ciastko francuskie z budyniem 60g
Ciastko orzechowe włoskie 160g
Ciastko piernikowe z masą 120g
Ciastko serowe z galaretką 120g
Ekler 120g
Faworki kg
Kocie oczka kg
Muszelka 120g
Omlet śmietankowy 100g
Paluch drożdżowy z budyniem 50g
Pączek puder max 120g
Pierniczki 500g
Rogal 100g
Rogal z budyniem 120g
Rurka z kremem 50g
Wafle 1000g

Torty

TRADYCYJNE Z KREMEM

kremy są lekkie na bazie budyniu z żółtkami, co dodaje im delikatności, zaostrzone alkoholem (dla lepszego smaku, „nieprzesadzone”, nadające się dla dzieci)

  1. WANILIOWY – tradycyjny tort z białym lub ciemnym biszkoptem i kremem o smaku waniliowym
  2. CZEKOLADOWY – tort z ciemnym lub białym biszkoptem i kremem kakaowym
  3. ORZECHOWY I – tort z orzechowym biszkoptem i orzechowym kremem
  4. ORZECHOWY II – tort z białym biszkoptem i orzechowym kremem
  5. AMBASADOR – tort z białym biszkoptem przekładany masą ciemną z rodzynkami i kawałkami czekolady oraz białą z orzechami włoskimi i kawałkami brzoskwiń
  6. KOKOSOWY – tort z białym biszkoptem o smaku brzoskwiniowo - morelowym i kremem kokosowym
  7. PIJAK – tort z ciemnym biszkoptem i masą czekoladową – mocno alkoholowy
  8. KAWOWY – tort z ciemnym lub jasnym biszkoptem i kremem kawowym

TORTY ŚMIETANOWE

na bazie naturalnej śmietany „kremówki”

  1. TRADYCYJNY – biały lub ciemny biszkopt z bitą śmietaną
  2. OWOCOWY – biały lub ciemny biszkopt z bitą śmietaną i owocami
  3. Z GALARETKĄ – biały lub ciemny biszkopt z bitą śmietaną, owocami i krojoną galaretką
  4. SCHWARZWALDZLKI – ciemny biszkopt przekładany wiśniami i bitą śmietaną

Każdy tort dekorowany jest wg. wskazówek Klienta. Kwiaty i kolorystykę na tortach dobieramy do bukietu Pani Młodej lub wystroju sali.
Istnieje możliwość dekoracji tortu z żywych kwiatów.